Echipa

Despre noi

  SC Alca Miral SRL  ofera beneficiarilor servicii profesionale de curatare si monatre cosuri de fum ,curatre sobe,curatare si montare seminee,curatare cuptoare de pizza,centrale termice cu combustibil solid,curatare hote de bucatarii pentru restaurante si sisteme de ventilatie (aerisiri).

SC Alca Miral SRL este  MEMBRU FONDATOR al ”ASOCIATIEI COSARILOR din ROMANIA”.Societatea are personal calificat pentru activitatea de curatarea cosurilor de fum prin cursurile de specializare din Romania.

Un cos de fum trebuie verificat atat pe exterior si prin interior. Verificarea  se face  pentru a vedea daca au aparut fisuri, daca exista probleme de constructie, daca se respecta distantele fata de elementele de constructie combustibile  , daca exista usa de curatare,vizitare (care este obligatorie), daca respecta regimul de inaltimime, etc. Daca sunt constatate nereguli,din cele mentionate, cosarul autorizat informeaza  clientul despre riscurile la care se expune si va face recomandari privind remedierea problemelor constatate.

Pentru depistarea si diagnosticarea problemelor ce pot aparea din multiple cauze, mai sus amintite, inspectiile sunt efectuate cu ajutorul ultimelor tehnologii, camere foto digitale, si camere in infrarosu conectate la monitoarele noastre.

Logo Asociatia Cosarilor                                                              LOGO ALCA MIRAL

Suntem convinsi ca, prin serviciile noastre aducem  clientilor  urmatoarele beneficii:

  • protejarea locuintei si a bunurilor
  • siguranta pentru sanatatea locatarilor
  • protectia sporita a mediului inconjurator datorita gazelor de ardere mai curate si arderii complete
  • economie de combustibil prin marirea randamentului sobelor si centralelor